Επίσκεψη με τον ΠΟΚΕΑΤΕΠ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ

Επίσκεψη με τον ΠΟΚΕΑΤΕΠ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΑΤΕ-Πειραιώς (ΠΟΚΕΑΤΕΠ), του οποίου διατελώ μέλος για δεύτερη συνεχή θητεία, στήριξε το πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο οποίο συμμετείχε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για το μήνα Νοέμβριο στις εκδηλώσεις της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιελάμβανε εικαστικές εκθέσεις στα Μουσεία και την Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, προγράμματα μουσειακής αγωγής για παιδιά και όλη την οικογένεια, θεατρικές παραστάσεις στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου, αλλά και Κινητή Βιβλιοθήκη για μικρούς και μεγάλους.


Η εκδήλωση του συγκεκριμένου μουσειοπαιδαγωγικού προγράμματος που παρακολουθήσαμε, για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και γονείς, στήριζε την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μια βόλτα στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων» των Φωτεινής Τσάμπρα και Ζωής Σκαλίδη, ενώ περιείχε πρωτότυπες εικαστικές δραστηριότητες. Μια ξεχωριστή στιγμή για τα παιδάκια που μαθαίνουν να φτιάχνουν με τα χέρια τους τις δικές τους εικαστικές δημιουργίες.


Σύνθημά μας: «Αυτό το Νοέμβριο, όλη η πόλη διαβάζει…παιδικά βιβλία για μουσεία». Αν θέλουμε να πάρουμε λίγο χαμόγελο, ας δώσουμε λίγο παραπάνω από το δικό μας!

Βασιλική Μελέτη

Πρόσφατα Άρθρα

“Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος