Επίσκεψη με τον ΠΟΚΕΑΤΕΠ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ

Επίσκεψη με τον ΠΟΚΕΑΤΕΠ στο Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΑΤΕ-Πειραιώς (ΠΟΚΕΑΤΕΠ), του οποίου διατελώ μέλος για δεύτερη συνεχή θητεία, στήριξε το πρόγραμμα εκδηλώσεων, στο οποίο συμμετείχε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων για το μήνα Νοέμβριο στις εκδηλώσεις της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων το πρόγραμμα περιελάμβανε εικαστικές εκθέσεις στα Μουσεία και την Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, προγράμματα μουσειακής αγωγής για παιδιά και όλη την οικογένεια, θεατρικές παραστάσεις στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Δήμου, αλλά και Κινητή Βιβλιοθήκη για μικρούς και μεγάλους.


Η εκδήλωση του συγκεκριμένου μουσειοπαιδαγωγικού προγράμματος που παρακολουθήσαμε, για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και γονείς, στήριζε την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Μια βόλτα στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων» των Φωτεινής Τσάμπρα και Ζωής Σκαλίδη, ενώ περιείχε πρωτότυπες εικαστικές δραστηριότητες. Μια ξεχωριστή στιγμή για τα παιδάκια που μαθαίνουν να φτιάχνουν με τα χέρια τους τις δικές τους εικαστικές δημιουργίες.


Σύνθημά μας: «Αυτό το Νοέμβριο, όλη η πόλη διαβάζει…παιδικά βιβλία για μουσεία». Αν θέλουμε να πάρουμε λίγο χαμόγελο, ας δώσουμε λίγο παραπάνω από το δικό μας!

Βασιλική Μελέτη

Πρόσφατα Άρθρα

Η Σύγχρονη Παιδεία… το Διαβατήριο του Μέλλοντος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Σύγχρονη Παιδεία… το Διαβατήριο του Μέλλοντος

Μαζί για τη Νέα Ιωνία που Θέλουμε!

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μαζί για τη Νέα Ιωνία που Θέλουμε!

Ας κάνουμε μια συνειδητή επιλογή αυτή τη φορά…

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ας κάνουμε μια συνειδητή επιλογή αυτή τη φορά…