Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Τιμής ένεκεν!
Αφιερωματική εκδήλωση για την πολυετή του προσφορά στα πολιτικά και δημοτικά δρώμενα του τόπου από την Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας προς τιμήν του τ. Υπουργού και Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Γιάννη Χαραλάμπους, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης μας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023.
Η οργανωτική επιτροπή της βραδιάς ετοίμασε και παρουσίασε μία άρτια εκδήλωση, με ρέουσα θεματολογία, με σεβασμό και στόχευση στην ανάδειξη στιγμών από τη μακρά πολιτική πορεία του κ. Χαραλάμπους.
Σήμερα από τον Περισσό δείξαμε ως «αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» πώς ονειρευόμαστε τις γιορτές στην πόλη μας. Με πράξεις και με δράσεις ‼️

Το απόγευμα της Πέμπτης 23/5 , στον κατάμεστο χώρο του συνεδριακού κέντρου, η Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σε μια άκρως συγκινητική εκδήλωση, η τοπική μας οργάνωση τίμησε τον τέως υπουργό και δήμαρχο της πόλης μας κύριο Ιωάννη Χαραλάμπους για την πολυετή προσφορά του στο κίνημα και τον τόπο μας. Τη βράβευση εκ μέρους της συντονιστικής πραγματοποίησε ο αναπληρωτής γραμματέας Rodis Kostas. Ο κύριος Χαραλάμπους, βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τα μέλη μας για την πρωτοβουλία προς το πρόσωπό του, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ στο μέλλον, αρχής γενομένης από τις επικείμενες εκλογές.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κύριοι Michalis Kalantzopoulos, γραμματέας του τομέα εργασίας ΠΑΣΟΚ και Dimitris Melidis, αναπληρωτής γραμματέας του τομέα θεσμών ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι ανέλυσαν τις βασικές πτυχές του προγράμματος του Kινήματος μας για την προστασία της πρώτης κατοικίας, τις εργασιακές σχέσεις και τις θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για τη θωράκιση του πολιτικού μας συστήματος.

Την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η κυρία Βασιλική Π. Μελέτη, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Ν. Ιωνίας και μέλος του Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ και το συντονισμό ο υπεύθυνος οργανωτικού κύριος Kostas Exadaktylos.
Πλήθος κόσμου και προσωπικοτήτων του τόπου μας και όχι μόνο έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μας. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η δήμαρχος της πόλης, κυρία Δέσποινα Θωμαϊδου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”, κύριος Panagiotis Manouris, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”, κύριος Χριστοδουλου Βασιλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ioannis Lazaridis, Makis Papamargaritis και Miltos Kanavos, οι υποψήφιοι βουλευτές του Βορείου Τομέα Milena Apostolaki, Βαγγελάτος Ανδρέας Παναγιώτης Βλάχος / Panagiotis, Renia Zarkadoula, Katerina Doryforou, καρανικολαου ρενα, Xenos Maniatogiannis, Elena Bailh-Mouloudaki, Katerina Batzeli, Αιμιλία Νικολαίδου, Andreas Papadopoulos και Ιωάννης Πούπκος. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Γιαννης Παπαγεωργοπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, ο Pantazis Kostas, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Καραμπιζιώτης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ. Τη Νομαρχιακή Επιτροπή εκπροσώπησαν οι Panagiotis Papalimperis, George Ntouros και Hlias Katavoutas, ενώ ως εκπρόσωπο απέστειλε η συντονιστική επιτροπή Νέου Ηρακλείου τον Νίκο Παρασκευόπουλο. Τέλος, ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η παρουσία της κυρίας Veta Georgiadou, προέδρου του Παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
Ευχόμαστε μια δημιουργική, ενωτική και νικηφόρα χρονιά για το Κίνημά μας!

Πρόσφατα Άρθρα

“Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος