Τ.Ο.Ν.ΙΩΝΙΑΣ -Θεματική Εκδήλωση για το δημογραφικό ζήτημα και την υπογονιμότητα

Τ.Ο.Ν.ΙΩΝΙΑΣ -Θεματική Εκδήλωση για το δημογραφικό ζήτημα και την υπογονιμότητα
Στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε Θεματική Εκδήλωση για το δημογραφικό ζήτημα και την υπογονιμότητα, που διοργάνωσε η Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας παρουσία στελεχών, μελών και φίλων της Παράταξής μας.
?Κεντρικοί ομιλητές ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Odysseas Konstantinopoulos A και οι ιατροί, Αχιλλέας Καραφωτιάς (Χειρουργός – Ανδρολόγος) και Μανώλης Καραπιπέρης (Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος) από την Ιατρική Πίστη Νέας Ιωνίας. Την εκδήλωση άνοιξαν, με χαιρετισμό ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Kostas Exadaktylos και η Βασιλική Π. Μελέτη, Μέλος της Τ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής Νέας Ιωνίας με αναλυτική τοποθέτηση για το δημογραφικό ζήτημα. Παρόντες ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Τ.Ο., Rodis Kostas και ο Tasos Adras.
?Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαϊδου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Βασιλης Χριστοδουλου , καθώς και οι Γιαννης Παπαγεωργοπουλος,
?Το δημογραφικό αποτελεί μείζον εθνικό διακύβευμα και για την αντιμετώπισή του απαιτείται συνολικό σχέδιο δράσης, με οριζόντιες πολιτικές, προκειμένου να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είναι εξόχως σημαντικό να ξεκινήσει η συζήτηση για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος θα απασχολήσει τις μελλοντικές γενιές, καθώς επίσης θα πρέπει να υπάρξει πλέγμα προτάσεων και μέτρων που θα αφορούν την οικογένεια, την εργασία, την ανεργία των νέων αλλά και προτάσεις για τη λαϊκή κατοικία.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές που στήριξαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Πρόσφατα Άρθρα

“Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος