Μαζί στην Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία !

Βιώνουμε μια πολύ δύσκολη ενεργειακά και οικονομικά συγκυρία. Το κλίμα στην Ευρώπη επιδεινώνεται ραγδαία και οι δείκτες προεξοφλούν ένα σκληρό χειμώνα εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης. Στη χώρα μας, παρά τα μέτρα επιδότησης, υπάρχει άμεση ανάγκη για πρόσθετες, γενναίες παρεμβάσεις, όπως μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα, μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης από το 13% στο 6% και θέσπιση πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, καθώς και η ρύθμιση του συνόλου των οφειλών, με θέσπιση 120 δόσεων.
Την ίδια ώρα η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει εγκλωβιστεί πανευρωπαικά σε μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία της. Για τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της εστίασης, χιλιάδες καταστήματα βρίσκονται -μετά και την πανδημία- αντιμέτωπα με πτώχευση και απώλεια θέσεων εργασίας. Ο κίνδυνος όμως είναι μεγαλύτερος στην Ελλάδα λόγω του όγκου των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Από την ομιλία μου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην Εκδήλωση «Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών 2023 & οι προτεραιότητες μας για τη Νέα Ιωνία του αύριο» για το χώρο των εμπόρων και της εστίασης στον Δήμο μας.

Πρόσφατα Άρθρα

Πανηγυρική θεία λειτουργία στην Κέρκυρα σε ανάμνηση του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανηγυρική θεία λειτουργία στην Κέρκυρα σε ανάμνηση του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγκαίνια εκλογικού κέντρου παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”

100 χρόνια Νέα Ιωνία

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 100 χρόνια Νέα Ιωνία