Κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος

Με τη δέουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας. Την εκδήλωση συντόνισε η φιλόλογος και συγγραφέας κ. Ευαγγελία Μαρούδη, ενώ η βυζαντινή χορωδία του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής παρουσίασε υπό τη διεύθυνση του κ. Στέφανου Λούτζη ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια.
Την εορτή τίμησε με την παρουσία του ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία, Βασιλης Χριστοδουλου μαζί με στελέχη της Παράταξης, που παρακολούθησαν τον απολογισμό των ποιμαντικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Αρβανίτη.
Η εορτή ολοκληρώθηκε με την ευλογία και την κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ.
Ευχόμαστε με τη σειρά μας ολόθερμα μια ευημερούσα και καρποφόρα νέα χρονιά και εκφράζουμε τη στήριξή μας στα κοινωνικά έργα της Ιεράς Μητροπόλεως του Δήμου μας.

Πρόσφατα Άρθρα

Πανηγυρική θεία λειτουργία στην Κέρκυρα σε ανάμνηση του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανηγυρική θεία λειτουργία στην Κέρκυρα σε ανάμνηση του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγκαίνια εκλογικού κέντρου παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία”

100 χρόνια Νέα Ιωνία

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 100 χρόνια Νέα Ιωνία