Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 με ζεστό γεμάτο άρωμα Αλάγιας Μ. Ασίας!

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2024 με ζεστό γεμάτο άρωμα Αλάγιας Μ. Ασίας!
Στην ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας, είχα την χαρά απόψε να εκπροσωπήσω τον Τομέα Ισότητας ΠΑΣΟΚ και την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Νέας Ιωνίας. Το κομμάτι αφιέρωσα στις γυναίκες πολιτεύτριες και στις μαχόμενες γυναίκες της σύγχρονης βιοπάλης που στα επικίνδυνα χρόνια που ζούμε, αντιστέκονται με προσωπική θυσία και αυταπάρνηση.
Στην ασφυκτικά γεμάτη και φιλόξενη αίθουσα του χώρου πολιτισμού ALAYA έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και πλήθος αυτοδιοικητικών και πολιτιστικών φορέων καθώς και πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι της τοπικής κοινωνίας και ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές.
Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αλαγιωτών για την αποψινή βραδιά και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο, Γιώργο Νουβέλογλου και την Gelly Sakaloglou !
Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή ενόψει του φετινού πολύ ενδιαφέροντος εκλογικού έτους και να γιορτάσουμε ξανά όλοι μαζί!

Πρόσφατα Άρθρα

“Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος