Ημερίδα του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία

Ημερίδα του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία
Παρόντες με τον επικεφαλής της παράταξης Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία, Χριστοδουλου Βασιλης, στην αποψινή Ημερίδα του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία – #InSocial σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τις σύγχρονες προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Με τον Νίκο Ανδρουλάκη, Δημάρχους και Περιφερειάρχες, αλλά και πλήθος πολιτικών στελεχών άνοιξε ο διάλογος για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρωταγωνιστικό ρόλο πάνω σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, ενεργειακής μετάβασης και υψηλών υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής. Χρειαζόμαστε ασφαλώς περισσότερη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μια οικονομικά αυτόνομη αυτοδιοίκηση, που θα κάνει πράξη το νέο κύμα αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στη χώρα.
Εν μέσω προγραμματικών δηλώσεων είχαμε επίσης την ευκαιρία να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με αγαπητούς συντρόφους, εκπροσώπους οργανώσεων, συλλογικοτήτων και φορέων που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Caravel. Εκεί και ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Ταξίαρχος ε.α. Θανάσης ΚατερινόπουλοςΑ, που τίμησαν μεταξύ άλλων την αποψινή εκδήλωση.

Πρόσφατα Άρθρα

“Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Έμφυλη Βία: από τη Ρητορική στη Βίαιη Πράξη” – Το νέο βιβλίο της Βασιλικής Μελέτη

O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο O Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος

Author: Βασιλική Μελέτη Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος